Magyar English

Cégismertető

A HILD Örökjáradék Program Magyarország első nagyszabású, magas színvonalon menedzselt és megbízható ingatlan alapú életjáradék szolgáltatása. A cég a magyar nyugdíjasok egyik legmegbízhatóbb társa.

A magyar „lakásért életjáradék” piacon a HILD úttörő, és elindulása óta, több mint 2000 ügyfelével, piacvezető cég. A HILD Örökjáradék Program szerződésben garantáltan folyamatos, havonta folyósított jövedelmet nyújt a nyugdíjasoknak. A cég által kínált külön szolgáltatások biztonságot, társaságot és szórakozást is nyújtanak az ügyfeleknek, kényelmük növelése mellett. Ilyenek a klubdélutánok és egyéb rendezvények, az olcsó és megbízható lakás- és személyi szolgáltatók közvetítése. Ügyfeleik számára olyan, a piacon egyedülálló szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a mobil mosoda vagy a nagybevásárlás, de az idősek akkor is fordulhatnak a céghez, ha egészségügyi szolgáltatásokra van szükségük.

A Hild Házi vonal napi 24 órában elérhető az ügyfelek számára, akik így jelentős biztonságban érezhetik magukat.

A HILD Örökjáradék Programot jelenleg olyan, 65. életévüket betöltött nyugdíjasoknak ajánljuk, akik legalább 5 millió Ft értékű budapesti, Pest megyei illetve azon vidéki nagyvárosokban levő lakóingatlannal rendelkeznek, ahol a Hild jelen van. Az ingatlan tulajdonjogáért cserébe a Hild akár több millió Ft egyösszegű kifizetést kínál a szerződő félnek, és emellett folyamatos inflációkövető havi járadékot utal át ügyfeleinek. A szolgáltatás része, hogy a havi járadék mellett a HILD fizeti az ingatlan közös költségét és a lakás biztosítását is.

A magántőkét és az összesen 75 millió eurós banki finanszírozást maga mögött tudó HILD hosszú távú pénzügyi biztonságot nyújt a hazai nyugdíjasoknak.

A magyarországi konstrukciót a HILD Csoport már kiterjesztette a kelet-európai régió több országára is.

A Hild partnerei között szerepel a Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége (NYUBUSZ), Nyugdíjasok Országos Képviselete (NYOK) , a Budapest Bank és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).